Zuid-Holland

Groot verdriet en schok na dodelijk ongeval met 14-jarige jongen

Er heerst veel verdriet en een grote schok in Maassluis waar vanmorgen vroeg een 14-jarige jongen uit Maassluis om het leven kwam.

De jongen reed rond 08:00 uur op de Dr. Jan Schoutenstraat op zijn fiets toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar ondanks de inspanningen overleed de jongen aan zijn verwondingen.

Bestuurder aangehouden

De politie startte direct een onderzoek en hield daarbij de 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit Enschede aan. Hij is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop waarbij hij mogelijk onder invloed was van verdovende middelen. Na een standaard alcohol- en drugstest op de plaats van het incident werd een indicatie gevonden, waarna de man naar het politiebureau werd overgebracht.

Er heerst veel verdriet in Maassluis zo is te lezen op social media. Ook heerst er veel woede en ongeloof omdat de chauffeur volgens de politie mogelijk reed onder de invloed van verdovende middelen.

De politie heeft ook een oproep geplaatst aan getuigen om zich te melden bij de politie. Dat kan via 0900-8844. Het meemaken van een verkeersongeval is zeer ingrijpend. Daarom kunt u als ooggetuige bij Slachtofferhulp terecht voor steun. De ondersteuning die Slachtofferhulp biedt is altijd gratis. Bel 0900-0101 of laat op de website van Slachtofferhulp een bericht met verzoek tot contact achter.

Gerelateerde artikelen