Zuid-Holland

Bloemen en knuffels op plek waar 14-jarige jongen om het leven kwam

Op de plek waar afgelopen donderdag een 14-jarige jongen om het leven kwam na een dodelijke aanrijding met een vrachtwagen in Maassluis zijn bloemen en knuffels neergelegd.

Het tragische ongeval gebeurde afgelopen donderdagochtend op de Dr. Jan Schoutenstraat in Maassluis rond 08:00 uur. De jongen was onderweg naar school toen hij werd aangereden door een vrachtwagen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, maar konden helaas niks meer betekenen voor het slachtoffer. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een aantal dagen na het fatale ongeval zijn er diverse bloemen en knuffels neergelegd ter nagedachtenis aan de jongen.

De politie startte direct een onderzoek en hield daarbij de 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit Enschede aan. Hij is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop waarbij hij mogelijk onder invloed was van verdovende middelen. Na een standaard alcohol- en drugstest op de plaats van het incident werd een indicatie gevonden, waarna de man naar het politiebureau werd overgebracht.

Gerelateerde artikelen