Lidmaatschap inschrijving

Soort lidmaatschap

Je hebt het Premium lidmaatschap gekozen.

De prijs voor lidmaatschap is nu 5.00€ en vervolgens 10.00€ per maand. Na je eerste betaling, kost je eerstvolgende betaling 10.00€.


Account informatie Heb je al een account? Log hier in

LAAT DIT LEEG

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (112nieuws.net) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

112 Nieuws Nederland streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat 112 Nieuws Nederland niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. 112 Nieuws Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen 112 Nieuws Nederland en de gebruiker van de website ontslaan.

E-mail

112 Nieuws Nederland garandeert niet dat e-mails die aan 112 Nieuws Nederland worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met 112 Nieuws Nederland te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. 112 Nieuws Nederland heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. 112 Nieuws Nederland aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele-eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van 112 Nieuws Nederland zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele-eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat 112 Nieuws Nederland daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.


error: Melding: Deze inhoud is beveiligd!