Gelderland

Auto slaat meerdere keren over de kop A50 Beekbergen

Op knooppunt Beekbergen, op de verbinding van de A50 uit Arnhem naar de A1 richting Deventer is vanmorgen een auto met twee inzittenden over de kop geslagen. Het gaat om een eenzijdig ongeval. De auto kwam in de berm tot stilstand, nadat er ook een lantaarnpaal hard werd geraakt.

Een aantal weggebruikers dat het ongeval zag gebeuren, is bij de vrouwelijke inzittenden van de auto gebleven, tot de ambulances ter plaatse waren. De twee vrouwen die in de auto zaten, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn.

De verbindingsweg op knooppunt Beekbergen (vanuit Arnhem naar Deventer), was door het eenzijdige ongeval ongeveer een uur afgesloten. De lantaarnpaal die omver is gereden, wordt op een later moment hersteld. De auto waar de vrouwen in zaten, is total loss.

Beeld: LDF Fotografie

Gerelateerde artikelen