Gelderland

Apeldoorners geschokt en verontwaardigd na steekpartij

Na de steekpartij afgelopen woensdagavond in het Oranjepark in Apeldoorn zijn vele Apeldoorners geschrokken maar ook verontwaardigd.

Op social media barstten vele discussies los over de steekpartij. “Welkom in het o zo veilige Apeldoorn” en “Het gaat de goede kant op met ons” zijn enkele reacties van diverse mensen op social media. Sommige ex-Apeldoorners gaven ook aan blij te zijn er niet meer te wonen.

Bij de steekpartij gisterenavond raakte een 25-jarige man uit Nijmegen gewond. Velen zagen het gebeuren op de drukke zomerse avond. De terrasjes zaten vol en mensen reageerden geschokt op wat er gebeurd is.

De politie is nog steeds volop bezig met het onderzoek. Van de verdachten zijn inmiddels via diverse platformen video’s verspreid in de hoop de daders zo sneller te kunnen oppakken. De poltiei doet er alles aan om de daders te vinden. Ook hebben zij al tips binnen gekregen.

De politie blijft oproep doen aan getuigen zich te melden bij de politie. Beeldmateriaal is ook welkom en kan aan de politie via Facebook worden overhandigd. Informatie kan telefonisch via 0900-8844 worden doorgebeld.

Gerelateerde artikelen