Gelderland

Heldhaftige vrouw komt in actie bij steekpartij in Apeldoorn

Inmiddels hebben veel mensen de beelden al gezien. Een groepje van 6 jongens raakt slaags in het Apeldoornse Oranjepark waarna er een steekpartij volgt. Er werd geslagen met een kettingslot en het slachtoffer werd gestoken in zijn bovenbeen. Het slachtoffer van de steekpartij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Een heldhaftige vrouw twijfelt geen moment en schiet het slachtoffer direct te hulp. Te zien op de beelden is hoe de vrouw zich met alle macht in de strijd werpt om proberen het gevecht te sussen. Ze trekt verschillende jongens weg waarna het groepje jongens verdwijnt en spoorloos verdwijnt.

Volgens een anonieme tip aan ons (055-2032033) is de vrouw de vriendin van het slachtoffer. Er zouden meer beelden zijn. Deze worden doorgestuurd naar de politie.

Gerelateerde artikelen