Gelderland

Brand in trappenhuis flat in Vaassen laat brandweer uitrukken

De brandweerkorpsen Vaassen, Epe en Apeldoorn werden vrijdagmiddag gealarmeerd voor een brand in een flatgebouw aan de Krugerstraat in Vaassen. Bij aankomst van de brandweer was er zwarte rookontwikkeling te zien, die boven het appartementencomplex uit kwamen.

De bewoners van het appartementencomplex werden geëvacueerd. Sommige moesten hun huisdier achterlaten in de woning.

De brandweer was ondertussen bezig met het bestrijden van de brand in het trappenhuis. Een scooter had door nog onbekende oorzaak vlam gevat. Volgens bewoners stond de scooter er al een tijdje. Zij gaan dan dus ook vanuit dat er sprake is van brandstichting.

Nadat de brandweer het vuur had geblust en de woningen had gecontroleerd mochten de bewoners weer terug richting hun woning.

Gerelateerde artikelen