Gelderland

Wielrenner gewond bij ongeval met auto Koningin Julianatoren Apeldoorn

Op de Amersfoortseweg ter hoogte van de oprit naar de parkeerplaats van de Koningin Julianatoren in Apeldoorn heeft dinsdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een wielrenner. De wielrenner raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 10.20 uur nadat een automobilist die het parkeerterrein van het park wilde op draaien, de wielrenner over het hoofd zag. De wielrenner kwam hard ten val en raakte gewond aan zijn schouder. Personeel van de koningin Julianatoren ontfermde zich direct over het slachtoffers. De EHBO medewerkers over de gewonde wielrenner en ander personeel over het gezin dat in de auto zat. De hulpdiensten waren zijn snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de wielrenner onderzocht en behandeld. Het is onbekend of deze mee is gegaan met de ambulance.

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de betrokkenen.

Het ongeval gebeurde pal voor de ingang van het park. Veel mensen waaronder kinderen zagen het ongeval dus gebeuren.

 

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

Gerelateerde artikelen