Gelderland

Bushokje in puin gereden door beschonken bestuurder Eerbeekseweg Loenen

Op de Eerbeekseweg in Loenen heeft zaterdagavond rond 23.30 uur een eenzijdig aanrijding plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden.

Een auto vloog vlak voor de Groenendaalseweg uit de bocht en ramde vol een bus hokje en belandde vervolgens in de berm, waar hij tot stilstand kwam. De politie werd in geseind. De bestuurder van de auto raakte niet gewond maar bij een alcohol/drugs controle bleek de bestuurder onder invloed. De bestuurder is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn.

De schade aan zowel het bushokje als de auto zijn aanzienlijk. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf. Een medewerker van de provincie, kwam ter plaatse en zette het fietspad af. Het bushokje is tijdelijk niet meer in gebruik.

Gerelateerde artikelen