Gelderland

Mensen zonder rijbewijs op Go Sharing scooters Apeldoorn

De Go Sharing scooters zijn sinds afgelopen week in Apeldoorn. Helaas komt het regelmatig voor dat ook mensen zonder rijbewijs op de scooter gaan rijden.

Dit doen ze bijvoorbeeld door een rijbewijs van iemand anders te gebruiken of een account van iemand die is geverifieerd met een rijbewijs.

Zodra dit gebeurd of u ziet dit gebeuren kunt u het alarm nummer van Go Sharing bellen en een melding maken, zij kunnen dan alle gegevens zien. Het telefoonnummer is: 085 902 29 01. Handig is om ook het kenteken van de desbetreffende scooter te onthouden samen met de straatnaam waar het voorgeval plaatsvind.

De boetebedragen voor het rijden zonder rijbewijs zijn hoog. Rijden zonder rijbewijs is een overtreding; straffen die hiervoor worden opgelegd -zeker bij recidive- zijn hoog. Informatie over boetebedragen is hier te vinden: https://boetebase.om.nl/

Gerelateerde artikelen