Landelijk

Sinterklaascadeaus van kinderen gestolen, politie geeft ze nieuwe cadeautjes

Een zeer laffe daad in Rotterdam. Daar heeft een onbekende man de sinterklaascadeaus gestolen van een vader van 2 kinderen. De vader vierde die avond Sinterklaas met zijn 2 kinderen en andere buurtbewoners en hij had allemaal cadeaus voor de kinderen gekocht.

Terwijl de vader aan het zingen was met zijn kinderen van 11, 9 en 9 jaar stuurden de ouders van de vader een appje dat de cadeaus klaar lagen bij de deur. Vanwege corona konden ze het niet samen vieren, maar zo konden ze toch nog iets voor hun kleinkinderen van 11, 9 en 9 jaar kopen.

De vader zag het appje pas na 3 kwartier. Toen hij eenmaal de voordeur open deed, waren alle cadeaus weg. Op camerabeelden van de buren zag hij hoe een man met een groot, ingepakt pakket wegliep. De namen van de kinderen erop en een brief. In het pakket zat onder meer een Feyenoordspel.

Er zaten in totaal 3 cadeautjes in voor zijn kinderen.

De politie is op zoek naar de dader, maar is zelf ook al in actie gekomen voor de kinderen. De politie vroeg vooraf aan de vader wat de kinderen allemaal wouden hebben en dat hebben ze geregeld. Onder andere Monopoly Valsspelers Editie, Scoubidou touwtjes en een dierenkwartet voor de deur. Dit allemaal naast 3 teddybeertjes die een sjaaltje droegen van de politie.

Op social media wordt vol lof gesproken over de politie van Charlois.

Gerelateerde artikelen