Gelderland

Vrouw belaagd door man Laan van Osseveld Apeldoorn

In de nacht van maandag op dinsdag is een vrouw door een man belaagd aan de Laan van Osseveld in Apeldoorn. De man is door de politie aangehouden.

De vrouw fietste rond twaalf uur over de Laan van Osseveld in Apeldoorn toen zij werd aangesproken door een onbekende man. De man zou zich schuldig hebben gemaakt van een zedenmisdrijf en is daarop opgepakt.

De politie startte gelijk en groot onderzoek en sloot de straat af. De politie heeft inmiddels bevestigd dat er een zedenmisdrijf heeft plaatsgevonden.

De politie is nog op zoek naar mensen die rond middernacht op de Laan van Osseveld waren. Misschien dat mensen die rond die tijd hun hond aan het uitlaten waren iets hebben gezien. Ook camerabeelden zouden kunnen helpen bij het onderzoek, stelt de politie in een persbericht. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde artikelen