Gelderland

Hert overleden na forse klap met auto Elsbosweg Klarenbeek

Een bestuurster van een auto op de Elsbosweg tussen Apeldoorn en Klarenbeek kreeg zondagavond de schrik van der leven toen er plotseling een hert voor de auto belandde. De vrouw kon een botsing niet meer voorkomen met een harde botsing als gevolg.

Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur. De vrouw reed vanaf Apeldoorn in de richting van Klarenbeek toen er plotseling een hert de weg over wilde steken. De vrouw probeerde nog te remmen maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het hert overleefde de aanrijding niet.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om een persoon te controleren. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De auto raakte fors beschadigd en moest worden afgesleept. Door de harde klap waren namelijk de airbags uit gegaan en was er flinke schade aan de voorzijde ontstaan.

Vanwege het ongeval was de Elsbosweg enige tijd afgesloten.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen