Gelderland

Enorme ravage na ongeval Rijksstraatweg Teuge

Op de Rijksstraatweg ter hoogte van de Zanden in Teuge heeft donderdagmiddag rond 17.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder van een Mercedes, door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De bestuurder reed op dat moment op de Zanden, raakte van de weg, ramde een verkeersbord, bushokje, bankje en kwam vervolgens op de Rijksstraatweg tegen een rijdende auto tot stilstand. Beide auto’s raakte fors beschadigd.

Hulpdiensten rukten met spoed uit, ook de brandweer omdat niet duidelijke was of er nog iemand het voertuig zat. Dit bleek niet het geval.

Ondanks de forse schade en de ravage, raakte er wonder boven wonder niemand gewond. Wel zijn beide bestuurders onderzocht door het ambulancepersoneel.

De Provincialeweg tussen Apeldoorn en Deventer was ter hoogte van Teuge enige tijd afgesloten. Dit zorgde voor een behoorlijke verkeersopstopping.

De gemeente Voorst en de provincie hebben de ravage opgeruimd. Ook beide auto’s werden door een berger afgesleept.

Waardoor de Mercedes bestuurder van de weg raakte, kon een agent ter plaatse niet zeggen. Van drugs of alcohol bleek geen sprake.

Gerelateerde artikelen