Gelderland

Persoon valt van dakterras 2 verdiepingen naar beneden in Apeldoorn

De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag groots uitgerukt naar de Brinklaan in het centrum van Apeldoorn. Dit gebeurde nadat er een persoon van een dakterras was gevallen en zo’n twee verdiepingen lager ten val kwam op een plat dak.

Meerdere ambulances, een traumahelikopter, politiewagens en twee brandweerwagens werden opgeroepen. De opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse onderzocht en behandeld waarna de brandweer het slachtoffer naar beneden heeft gebracht met behulp van een hoogwerker. Het slachtoffer werd vervolgens met spoed overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn.

De politie heeft meerdere personen gesproken en van hen verklaringen opgenomen.

Waardoor het slachtoffer van het dakterras is gevallen is nog onduidelijk en wordt door de politie onderzocht.

Gerelateerde artikelen