Gelderland

Stoeptegel door ruit kapsalon Best Hair Arnhemseweg Apeldoorn gegooid

Bij kapsalon Best Hair aan de Arnhemseweg in Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag vlak na middernacht een ruit in gegooid.

Rond 00.45 uur hoorde een man en een vrouw die de hond uit lieten, glas gerinkel. Toen zij gingen kijken zagen ze iemand op een hoekje staan bij de parkeerplaats en zagen vervolgens iemand vanaf de kant van de kapsalon weg fietsen richting het centrum. De andere ging ook die kant op.

Volgens deze twee mensen zouden het gaan om twee jongens, een van hen had een opvallend witte flap uit zijn capuchon hangen. De gealarmeerde politie kwam met meerdere wagens ter plaatse en zocht direct in de wijk.

Ook de bewoonster die boven de kapsalon woont werd wakker door het glasgerinkel.

Naast de politiewagens die rond reden in de wijk, kwam er ook een politiewagen ter plaatse bij de kapsalon om de schade te bekijken en vast te leggen. De ruit bleek met een stoeptegel door te zijn gegooid. De stoeptegel is bij de parkeerplaats weg gehaald. De schade aan de ruit was zo’n 1 bij 1 meter.

Een glaszetter is ter plaatse gekomen om een noodglas te plaatsen zodat er geen onbevoegden de winkel in kunnen.

Of het om een poging tot inbraak gaat of om vernieling blijft een raadsel.

De zoekactie in de wijk heeft voor zover bekend niets opgeleverd. De politie komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien. De politie heeft de eigenaresse geadviseerd om aangifte te doen.

Gerelateerde artikelen