Gelderland

Veel schade bij ongeval Wapenrustlaan Apeldoorn

De hulpdiensten zijn vrijdagavond gealarmeerd voor een ongeval op de Wapenrustlaan in Apeldoorn.

Het ongeval gebeurde even voor 19.00 uur op de kruising met de Auroralaan in Apeldoorn. Een auto kwam vanaf de Auroralaan en wou de Wapenrustlaan op rijden, maar zag daarbij een auto op de Wapenrustlaan over het hoofd. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en belden direct 112.

Brandweer, politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer werd aangestuurd omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. Dit bleek niet het geval. De brandweer heeft de accu’s van de voertuigen los gekoppeld en konden daarna retour.

De bestuurder van de Ford is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van het andere voertuig kwam ook met de schrik vrij. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Gerelateerde artikelen