Gelderland

Apeldoorn diep geschokt na familiedrama, moeder (37) en zoontje (11) overleden

Er werd vandaag geschokt gereageerd nadat de politie vanmorgen het nieuws naar buiten bracht. Gisteren werden in een woning aan de Houttuinen-Noord in Apeldoorn twee lichamen gevonden. Vermoedelijk heeft de moeder van 37 eerst haar zoontje van 11 om het leven gebracht en daarna zichzelf.

Buurtbewoners en buren reageren geschokt. “Ze zijn hier eind 2017 komen wonen en waren altijd erg teruggetrokken” laten buren weten. Buren probeerden altijd contact te zoeken met de moeder, maar dat contact bleef altijd uit. Ook hebben ze een briefje door de bus gedaan dat ze altijd terecht konden bij de buren.

Het zwaar autistische jongetje van 11 ging volgens buren niet meer naar school. De gordijnen waren altijd dicht en in de avond was het donker.

Ook de burgemeester van Apeldoorn Ton Heerts heeft van zich laten horen en laat weten te zijn geraakt door deze enorm verdrietige en schokkende gebeurtenis.

Gerelateerde artikelen