Gelderland

Vechtpartij in Willemsbos Ugchelen

In het Willemsbos in Ugchelen is vanmiddag een man gewond geraakt bij een vechtpartij. Dit is gebeurd nadat het slachtoffer een scooterrijder had aangesproken op het feit dat deze niet op het fietspad mocht rijden. De politie onderzoekt de zaak en heeft alle betrokkenen inmiddels in beeld. Arrestaties zijn er vooralsnog niet verricht.

Het incident gebeurde aan het begin van de middag op een fietspad in de buurt van een landgoed. Het ging mis toen de eigenaar van dat landgoed een opmerking maakte naar een scooterrijder. Die man reed met een vrouw achterop op het fietspad, iets wat daar niet mag.

Vervolgens ontstond er een vechtpartij, waarbij de bewoner van één van de huizen gewond is geraakt. De scooterrijder ging er daarna vandoor. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie bevestigt dat het conflict heeft plaatsgevonden en laat weten dat er nog niemand is aangehouden. ,,Alle betrokkenen zijn inmiddels in beeld en we gaan nu kijken naar wat er precies is gebeurd en wat dat voor vervolg gaat krijgen”, zegt politiewoordvoerder Sven Strijbosch.

Gerelateerde artikelen