Landelijk

Peter R. de Vries (64) overleden in ziekenhuis in bijzijn familie

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is overleden in het bijzijn van zijn familie. Hij overleed vandaag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen die hij over hield aan de aanslag. Dat meldt zijn familie in een statement.

De Vries werd vorige week neergeschoten vlak bij de studio van RTL Boulevard. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De verklaring van de familie:

“Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben, overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar.

De familie, partner en naasten willen zijn overlijden in alle rust verwerken en wij vragen iedereen met klem om dat te respecteren. Verdere informatie over hoe het afscheid van Peter zal verlopen en wat daarbij de wensen van de familie en zijn partner zijn, volgt wanneer hierover is besloten.”

 

Peter R. de Vries is 64-jaar geworden.

Gerelateerde artikelen