Landelijk

‘Peter R. de Vries vocht onverschrokken tegen onrecht’

Peter R. de Vries. Nederlands meeste bekende misdaadverslaggever stond bekend om zijn vele gevechten tegen het onrecht. Hij ondersteunde onder meer in grote zaken waaronder die van Nicky Verstappen en ook bij het liquidatieproces Marengo. Vandaag kwam het nieuws via zijn familie naar buiten dat hij de strijd in het ziekenhuis heeft verloren. De Vries werd 64 jaar.

“Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen.” laat zijn familie in een statement weten. Nederland reageert geschokt. Mark Rutte laat weten diep geraakt te zijn door het overlijden van de Vries. Ook andere Kamerleden reageren geschokt op het nieuws van het overlijden van Peter R. de Vries.

Ook in het buitenland is het nieuws inmiddels aangekomen. Onder andere de Amerikaanse nieuwszender CNN en het Belgische VTM Nieuws brachten het bericht naar buiten.

Vanavond wordt er op RTL 4 uitgebreid aandacht besteed aan Peter en staat ook RTL Boulevard en Humberto volledig in het teken van de misdaadjournalist.

Gerelateerde artikelen