Gelderland

Tal van vernielingen in Matenpark Apeldoorn

Onbekenden hebben in de afgelopen 24 uur zich flink thuis gehouden in het Matenpark in Apeldoorn. Parkbezoekers en omwonden zijn er woest over.

In de afgelopen 24 uur hebben onbekenden in het Matenpark een tal van vernielingen aangericht. Zo is er onder meer een prullenbak vernield, een paal uit de grond getrokken en is het grasveld vernield door voertuigen die er hebben lopen crossen. Ook zijn er stoeptegels uit de grond gehaald en liggen nu los.

Op sociale media gaan er berichten rond dat het ‘hangjeugd’ zou zijn geweest maar andere spreken dit weer tegen, ook zegt iemand “Al zou het de hangjeugd zijn geweest? Die hebben niks te doen, kunnen ook niks doen door Corona, tja dan is het niet gek dat ze dit soort dingen gaan doen uit verveling”

De gemeente is inmiddels op te hoogte gesteld van de vernielingen. Of er door de gemeente aangifte wordt gedaan van vernieling is nog onduidelijk.

Gerelateerde artikelen