Gelderland

Auto belandt op zijkant na aanrijding Schuttersweg Apeldoorn

Bij een aanrijding in een woonwijk in Apeldoorn is woensdag aan het eind van de middag een automobilist gewond geraakt. Bij de botsing kwam het voertuig van de bestuurder op de zijkant terecht. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Schuttersweg en de Tesselschadelaan.

Beide automobilisten zijn nagekeken in een toegesnelde ambulance, een van hen moest met onbekend letsel ter controle mee naar het ziekenhuis. Omdat de ambulance met de bestuurder naar het ziekenhuis ging, is voor de andere automobilist een tweede wagen opgeroepen. Ook de andere automobilist is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De toedracht van het ongeval is onduidelijk. Volgens de politie zou het gaan om een voorrangsfout. De weg is volledig afgesloten voor verkeer en de auto’s worden weggesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

 

Gerelateerde artikelen