Noord-Holland

Coronaprotest Amsterdam rustig en sfeervol verlopen

De coronaprotesten van 5 september 2021 zijn rustig en sfeervol verlopen.

De politie was in grote getalen aanwezig bij het protest, maar heeft helemaal niet hoeven ingrijpen. Ook de militairen hebben niks hoeven doen. De hulpdiensten liepen parallel mee met de demonstranten aan de andere kant van de gracht.

Er waren allerlei verschillende soorten mensen bij het protest aanwezig. Een aftreksel van de volledige samenleving. De sfeer bij iedereen was erg goed. Er is helemaal geen onrust geweest ondanks alle muziek en dansende mensen.

De protesten waren vooral gericht op de medische vrijheid. Daarnaast werd er gedemonstreerd tegen de invoering van coronabewijzen in onder andere de horeca, musea en bij sportwedstrijden.

 

Gerelateerde artikelen