Gelderland

Lichtgewonde na kop-staart aanrijding Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

Bij een kop staartbotsing tussen drie voertuigen op de Prins Willem- Alexanderlaan, raakte een mevrouw lichtgewond. Zij is in de ambulance onderzocht en behandeld.

Het ongeluk gebeurde rond 09.50 uur ter hoogte van de verkeerslichten bij de Kalverstraat. Twee auto’s die voor gesorteerd stonden voor rechtsaf stonden stil. De bestuurster van een achterop komende auto merkte dit te laat op met een botsing tot gevolg.

In de drie voertuigen zaten meerdere personen, onder wie twee kleine kinderen. De twee kinderen en een vrouw werden door het ambulancepersoneel nagekeken. De vrouw werd in de ambulance verder onderzocht en behandeld maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Toen de politie verklaringen opnam van de bestuurders bleek de bestuurster van het achterste voertuig, niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Zij zat op het moment van de aanrijding met een andere vrouw en een kindje in de auto. Zij kwamen er ongeschonden vanaf.

De drie voertuigen liepen wat schade op. Zeker een voertuig, de achterste auto, werd door een bergingsbedrijf afgesleept.

De politie gaat de aanrijding vastleggen in het systeem. Of dit nog consequenties heeft voor de bestuurster van het achterste voertuig is niet bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen