Noord-Holland

Automobilist ramt deur van taxi en gaat er vandoor in Zandvoort

Een automobilist is er zaterdagavond vandoor gegaan nadat hij met volle vaart tegen een deur van een taxi was gereden. Het ongeval gebeurde rond half tien op de Van Lennepweg in Zandvoort. De taxichauffeur had net een klant weggebracht en wilde instappen. Hij was nog niet helemaal ingestapt toen een automobilist vol tegen zijn deur reed. De binnenkant van de taxideur schoot los en klapte tegen een geparkeerde auto. Als het ongeval een fractie eerder was gebeurd dan had de auto de taxichauffeur geraakt.

De bestuurder van de witte Renault die tegen de taxi reed is er vervolgens vandoor gegaan. Omstanders hebben nog gezocht naar de wagen in de buurt, bij het station werden nog brokstukken van de wagen aangetroffen. De auto heeft door de klap een kapotte band opgelopen.

Na het ongeval hebben meerder politie-eenheden in de buurt naar de auto gezocht, maar deze is vooralsnog niet aangetroffen.

Foto’s: Inter Visual Studio

Gerelateerde artikelen