Noord-Holland

Kledingwinkel doelwit van ramkraak Jan Evertsenstraat Amsterdam

Een kledingwinkel in het hogere herensegment in Amsterdam is dinsdagochtend het doelwit van een ramkraak geweest. Rond half vijf reden de daders met een klein wit busje de winkel aan de Jan Evertsenstraat helemaal naar binnen. De wagen staat hierbij compleet in de kledingwinkel.

Omwonenden belden direct 112. Meerdere daders gingen er na de ramkraak direct vandoor. De politie is direct een zoekactie gestart waarbij ook een helikopter is ingezet. Voor zover nu bekend zijn ze nog niet aangehouden. Het is nog onbekend of er buit is gemaakt. Volgens de eigenaar, die geschrokken ter plaatse is gekomen, verkopen ze in zijn winkel kleding in het duurdere herensegment.

Gisterennacht werd Amsterdam-noord opgeschrikt door een plofkraak. Toen werd er een geldautomaat opgeblazen.

Mizzle Media / Michel van Bergen

Gerelateerde artikelen