Noord-Holland

Onderzoek naar mogelijke schietpartij Westerpark Amsterdam

De politie is dinsdagnacht een onderzoek gestart bij het Westerpark in Amsterdam na een mogelijke schietpartij. De brug naar het Westerpark ter hoogte van de Van Hallstraat is hierdoor lange tijd afgesloten geweest. Een woordvoerder laat weten dat er na een melding het onderzoek is gestart.

De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen. Op de brug naar het Westerpark en net daarna waren tientallen bordjes neergezet waar de Forensische Opsporing uitgebreid onderzoek heeft gedaan en foto’s gemaakt.

In de Van Hallstraat was een stuk afgezet voor onderzoek waar een huurscooter stond geparkeerd. Een woordvoerder van de politie kon rond zes uur nog niet zeggen of er daadwerkelijk is geschoten.

Foto: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Gerelateerde artikelen