Noord-Holland

Scooterrijder zwaargewond na botsing met paaltje Iepenlaan De Kwakel

Een scooterrijder is maandagavond tegen een paaltje gereden dat langs de Iepenlaan in De Kwakel stond. Dat gebeurde rond 19.30 uur. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een omstander zou hij buiten bewustzijn zijn geweest en zwaargewond zijn geraakt.

Hoe de scooterrijder tegen het paaltje kon rijden, is nog niet duidelijk. De Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse om daar onderzoek naar te doen. Voor zover bekend was er geen andere verkeersdeelnemer bij het ongeluk betrokken: het lijkt te gaan om een eenzijdig ongeval. Een omstander laat weten dat de paaltjes langs de weg vaker ongelukken veroorzaken op de Iepenlaan. Hij is dan ook een voorstander van het verwijderen ervan: ‘weg met die klote-paaltjes’.

Hoe het precies met het slachtoffer gaat, is evenmin zeker. In verband met het ongeval was de Iepenlaan tijdelijk niet berijdbaar.

Foto’s: Inter Visual Studio / Laurens Niezen

Gerelateerde artikelen