Gelderland

Vijf jongeren gewond na zware crash A50 Apeldoorn

Vannacht rond 00:30 uur raakten 5 jongeren (zwaar)gewond nadat hun auto vermoedelijk achterop een auto botste die voor hun reed. De auto sloeg daarna over de kop. Dit gebeurde in de richting van Zwolle vanaf knooppunt Beekbergen.

Direct na het ongeval was het een grote chaos op de snelweg volgens andere automobilisten die na het ongeval gestopt waren. Drie van de inzittenden liepen na het ongeval in paniek over de snelweg waar ook nog andere auto’s reden.

Andere automobilisten stopten direct om eerste hulp te verlenen aan twee personen die er slechter aan toe waren. Door de drukte in ziekenhuizen werden twee slachtoffers afgevoerd naar ziekenhuizen in Zwolle en Zutphen. Twee andere inzittenden konden op eigen kracht de ambulance in stappen en werden toen naar het ziekenhuis gebracht. Een 5e persoon ging op eigen kracht naar het ziekenhuis.

Er werden vier ambulances en een Officier van Dienst Geneeskundig opgeroepen naar het ongeval. De bestuurster van de auto waar achterop werd gereden bleef ongedeerd en werd later opgehaald door een familielid.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen