Gelderland

Scooterrijder en auto komen in botsing Stadhoudersmolenweg Apeldoorn

Bij een aanrijding tussen een scooter en een auto op de Stadhoudersmolenweg in Apeldoorn, is dinsdagochtend een gewonde gevallen. Het gaat om de scooterrijder, hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding vond rond 08.00 uur plaats. Een automobilist wilde afslaan richting de BMW dealer en zag daarbij de scooterrijder, die over het fietspad reed, over het hoofd met een botsing tot gevolg. De politie en ambulancedienst waren snel ter plekke en ontfermde zich over het slachtoffer. Hij werd na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

Zowel de scooter als auto liepen enige schade op door de aanrijding. De politie heeft een verklaring opgenomen van de bestuurder van de auto en van een getuige.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen