Gelderland

Politie zoekt getuigen en tips na dodelijke schietpartij Apeldoorn

De politie is dringend op zoek naar getuigen of tips. Afgelopen nacht werd er rond 01:00 uur een man neergeschoten bij zijn eigen woning aan de Kervelstraat in Apeldoorn. Hij overleed later aan zijn verwondingen.

Er zijn veel vragen en onduidelijkheden in het lopende onderzoek. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO, onder de naam Rwanda) opgestart. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van dit incident en zijn op zoek naar de dader(s). Zij spreken met getuigen, doen buurtonderzoek en kijken camerabeelden uit.

Weet u iets of is u iets opgevallen in de omgeving van de Kervelstraat rond 01:00 uur in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 oktober, of misschien de avond ervoor? Alle informatie kan van belang zijn, hoe klein het misschien ook lijkt. U kunt bellen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) via 06-16225167. Als u informatie of beelden heeft, kunt u ook contact met de politie opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie Apeldoorn Facebook

Gerelateerde artikelen