Gelderland

Persoon met rookvergiftiging naar ziekenhuis na felle brand Apeldoorn

De brandweer is zondag aan het eind van de middag rond 17.40 uur uitgerukt voor een woningbrand aan de Van Oldebarneveltstraat in Apeldoorn.

De brandweer rukte met een blusvoertuig en een hoogwerker uit. Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook uit een appartement op de 1e verdieping van een flat. De brandweer had moeite met een goede plek te zoeken om het voertuig op te stellen door een verkeerd geparkeerde auto in de straat.

Bij de brand kwam veel rook vrij, maar het vuur was snel onder controle. Een bewoner is met een rookvergiftiging naar het ziekenhuis gebracht. Omliggende appartementen werden in verband met de rook ontruimd.

Na enige tijd voor sloopwerkzaamheden kon de brandweer retour naar de kazerne.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen