Landelijk

Drie jonge tieners overleden na frontale botsing met ambulance Helmond

Vannacht zijn bij een aanrijding tussen een auto en een ambulances 3 tieners om het leven gekomen. Een vierde raakte zwaargewond. Volgens de politie zijn de slachtoffers twee jongens van 15 en 16 jaar uit Eindhoven en een 16-jarige jongen uit Nuenen. De laatst genoemde bestuurde de auto.

Volgens de politie is het mogelijk dat de auto waarin de jongens zaten op de verkeerde weghelft terecht kwamen en zo frontaal tegen de ambulance botsten. De ambulancemedewerkers liepen ook verwondingen op.

In de auto is een lachgasfles aangetroffen, bevestigt een woordvoerder van de politie. De politie onderzoekt nog of die “van invloed is geweest op wat er is gebeurd”, zegt een woordvoerder. Zo is nog niet duidelijk of de fles uit de auto kwam, of dat hij al op de locatie lag voor het ongeluk plaatsvond.

Gerelateerde artikelen