Gelderland

Lichaam gevonden in vijver Matenpark Apeldoorn

Omstreeks 15:15 uur hebben de hulpdiensten een lichaam gevonden in de vijver bij het Matenpark in Apeldoorn. De politie kwam ter plaatse na een melding van voorbijganger over een ‘vreemd’ voorwerp in het water waarna zij met een speciaal duikteam te water gingen.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer. Een speciaal duikteam van de politie uit Harderwijk heeft het lichaam uit het water gehaald. Het Matenpark en een deel van de rotonde aan de Laan van de Maten wordt afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Handhaving en politie houden toeschouwers op afstand. De politie liet weten dat er nog niks te zeggen valt over de identiteit van het slachtoffer. Dat moet onderzoek uitwijzen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen