Gelderland

Scooter onder balkon brand volledig uit Nikkelweg Apeldoorn

Bij een brand in een scooter aan de Nikkelweg in Apeldoorn, kwam zondag aan het einde van de middag behoorlijk wat rookontwikkeling vrij. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Rond 17.45 uur werd de brand ontdekt door voorbijgangers en buurtbewoners. Zij belden direct 112 waarna zowel de politie als brandweer snel ter plaatse waren. De scooter stond inmiddels al volledig in lichterlaaie. Boven de Apeldoornse Metaalbuurt hing inmiddels een zwarte rookwolk die afkomstig was van de brandende scooter.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Een appartement boven heeft wat brandschade opgelopen door de hitte. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De politie heeft verklaringen opgenomen van omstanders.

Foto’s: LDG Fotografie


 

 

Gerelateerde artikelen