Opmerkelijk

Jonge hond moederziel alleen achtergelaten in bos tijdens storm Eunice

Gisteren raasde storm Eunice over het land. Met windstoten tot wel 130km/h was er veel schade. Tijdens de storm werd er een jonge hond van ongeveer 6 maanden oud achtergelaten en vastgebonden aan een boom in het bos in Amerongen (Utrecht)

De Dierenambulance Gelderse Vallei liet op Facebook weten dat het jonge beestje helemaal alleen zat vastgebonden aan een boom in het bos. Twee vrouwen hebben het hondje gevonden en meteen de dierenambulance gebeld. De dierenambulance heeft de jonge hond opgevangen waar hij veilig de nacht is doorgekomen. Van de medewerkers heeft het jonge reutje de naam Binkie gekregen.

De dierenpolitie is al ingelicht en de medewerkers hopen dan ook op gerechtigheid voor het achterlaten van de hond. Er is namelijk een vermoeden wie het baasje van de hond is. Het hondje heeft de eerste nacht doorgebracht bij een vrijwilliger van de dierenambulance en zal vandaag naar het asiel worden gebracht.

Foto: Dierenambulance Gelderse Vallei

Gerelateerde artikelen