Gelderland

Jong gezin belandt met auto op vangrail A50 bij Hoenderloo

Iets voor 18.00 uur vanavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de A50 tussen Hoenderloo en Arnhem ter hoogte van Terlet.

Hier heeft een automobilist een bijzonder uitwijkmanoeuvre gemaakt. De automobilist wilde tijdens zijn rit naar een vluchthaven gaan, maar door een schrikreactie schoot hij door en reed hij met zijn voertuig de vangrail op.

Twee medewerkers van de ANWB kwamen voorbij en hebben eerste hulp verleend aan de inzittenden.

In de auto zat een gezin, man vrouw en twee kleine meisjes. De twee kleine kinderen hebben beide een traumabeertje van de hulpdiensten gekregen, om zo de schrik te kunnen verwerken. Een aangestuurde ambulance kon gelukkig worden afgemeld, even als de drie opgeroepen brandweerwagens.

De rechterrijstrook is afgesloten vanaf Hoenderloo in de richting van Arnhem. Dit leidt tot een lange file.

Foto’s’: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen