Overijssel

Bekende horecabroers (57 & 62) doodgeschoten McDonald’s Zwolle

Bij de schietpartij gisteren aan het begin van de avond bij de McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle Noord zijn twee bekende horecabroers van 57 en 62 jaar om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Het zou gaan om een gerichte actie tegen de in Zwolle bekende horecabroers Hüseyin en Ali Torunlar.

Schietpartij

Gisterenavond opende een man het vuur op de twee in een bomvol restaurant in het bijzijn van veel kinderen. Direct na de melding van het schietincident zijn agenten ter plaatse gegaan. Eén van de slachtoffers was al overleden. Er is nog geprobeerd om het andere slachtoffer te reanimeren, maar hulp mocht niet meer baten. De man overleed ter plaatse. De andere man overleed niet veel later aan zijn verwondingen.

Kinderen

Tijdens de schietpartij waren er veel kinderen met hun ouders aanwezig die daar in het restaurant aan het eten waren. Zij waren met hun ouders vlak na de schietpartij naar buiten gevlucht. Het personeel werd door de politie in veiligheid gebracht.

Getuigen

Veel gasten van de McDonald’s zijn ten tijde van het schietincident gevlucht uit het restaurant. De politie wil graag met iedereen spreken die kort voor of op het moment van het schietincident aanwezig was in het pand of rond het terrein van de McDonald’s.

Voor de aanwezige gasten en andere getuigen is er slachtofferhulp beschikbaar gesteld.

Iedereen met tips, videobeelden of een signalement wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844

 

 

 

Gerelateerde artikelen