Overijssel

UPDATE | Twee doden na schietpartij in McDonald’s Zwolle Noord, veel kinderen getuige

De politie liet zojuist via Twitter weten dat er een tweede dodelijk slachtoffer te betreuren is na de schietpartij in de McDonald’s in Zwolle-Noord. Rond 18:00 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een schietpartij in het restaurant aan de Floresstraat in Zwolle.

Een man opende daar het vuur op 2 personen die aan een tafeltje zaten te eten. Beide personen zijn na de schietpartij overleden. Er werd nog tevergeefs gereanimeerd. De politie is een massale klopjacht gestart naar de dader(s) maar heeft tot op heden nog niemand aan kunnen houden. Mogelijk is de dader een wijk in gevlucht. Een zoektocht met een politiehelikopter werd al snel gestart.

De twee mannen werden voor de ogen van vele jonge kinderen doodgeschoten. De kinderen, ouders en de andere bezoekers van het restaurant krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Gerelateerde artikelen