Opmerkelijk

Automobilisten bieden gestrande treinreizigers lift aan

Gisteren lag het treinverkeer de hele dag plat na een enorme computerstoring waardoor er niet de juiste reisinformatie kon worden weergegeven. Hierdoor strandden er duizenden reizigers ver van huis of een andere afspraak. Via Twitter boden meerdere mensen met een auto aan om de reizigers alsnog naar hun plaats van bestemming te brengen.

Caroline liet via Twitter weten dat zij twee gestrande reizigers in haar auto had. Zij reed door het hele land heen om de reizigers naar hun eindbestemming te brengen. Al snel werd de hashtag #liftgezocht trending op Twitter.

Ook Maarten van 41 samen met haar dochter reed hij naar station Apeldoorn om daar mensen die gestrand waren verder te brengen. Gewapend met een kartonnen bord met daarop de tekst ‘Gratis taxi’ brachten zij de gestrande reizigers weg.

De NS liet gisterenavond weten dat de treinen vanmorgen weer grotendeels via de normale dienstregeling rijden.

 

 

Gerelateerde artikelen