Gelderland

Vrouw steelt op klaarlichte dag auto uit Apeldoorns autobedrijf

Bij garagebedrijf G. Gerritsen in Apeldoorn is maandag op klaarlichte dag een auto gestolen uit de garage. De monteur was bezig met de auto en rondde net de werkzaamheden af. Hij ging even voor een paar minuten weg en waarna hij weer terug kwam was de auto weg. En dat in slechts 3 minuten tijd.

Op camerabeelden van de garage is te zien hoe een vrouw met een hoed de garage in loopt en kort daarna met een witte Peugeot weg rijd. De eigenaar van de witte Peugeot kocht de auto nog geen 3 maanden geleden bij de garage.

De eigenaar van de garage dacht eerst nog aan een grap, maar dat bleek niet zo te zijn. De auto was echt gestolen. De vrouw in kwestie heeft de auto van de brug af gereden en ging er vervolgens vandoor.

De huidige eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van diefstal. To zoverre bekend is de vrouw in kwestie nog niet aangehouden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen