Gelderland

Veel schade bij flinke botsing Kootwijkerweg Uddel

Op de Kootwijkerweg ter hoogte van de afrit van de A1 op de Kootwijkerweg in Uddel zijn vanmiddag rond 18:00 uur een busje en een personenauto op elkaar gebotst. Hierbij vielen wonder boven wonder geen gewonden.

De personenauto met daarin drie inzittenden klapten vol op het busje welke door schoot tegen een lantaarnpaal en vervolgens tegen de afrastering tot stilstand kwam. De politie, ambulance maar ook de Koninklijke Marechaussee kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. De chauffeur van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen raakten door de klap zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Door het ongeval ontstond er een flinke verkeersopstopping.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen