Opmerkelijk

Woensdagavond herdenkingstocht voor overleden Gino (9)

Aankomende woensdagavond wordt er voor de overleden 9-jarige Gino een herdenkingstocht georganiseerd. De familie van Gino steunt het initiatief.

Zoektocht

Afgelopen woensdagavond verdween Gino uit een speeltuin in Kerkrade. Dagen en nachtenlang werd er gezocht naar de jongen. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een 22-jarige man uit Geleen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht Gino te hebben ontvoerd en hij is mogelijk betrokken bij de dood van Gino.

Op zaterdagochtend kwam het bericht naar buiten dat er een lichaam werd gevonden bij een uitgebrande woning in Geleen. Afgelopen zaterdag hield de politie om 16.30 uur een persconferentie waarin bekend werd dat het aangetroffen lichaam van Gino is.

Herdenkingstocht

De organisatie van de herdenkingstocht vraagt iedereen met een motor of mooie auto om erbij te zijn. Zij bedoelen daarmee getunede auto’s, Amerikaanse auto’s en brullende auto’s. Later wordt door de organisatie bekend gemaakt vanaf hoe laat en waar de tocht wordt gehouden.

Oproep

Zaterdagavond deed de politie een oproep om de foto van Gino die massaal werd gedeeld, te verwijderen uit respect en privacy voor de familie van Gino.

Gerelateerde artikelen