Gelderland

Vrouw op E-bike geschept door busje Rijksstraatweg Voorst

Een fietsster is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat zij op de Rijksstraatweg in Voorst werd geschept door een automobiliste. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur nadat de fietsster vanaf de Enkweg de Rijksstraatweg op wilde rijden. De fietsster zag daarbij de witte bestelbus over het hoofd met een harde botsing als gevolg. De vrouw kwam enkele meters verderop ten val en raakte gewond. Omstanders schoten direct de gewonde vrouw te hulp in afwachting van hulpdiensten. Toen deze arriveerden namen zij de hulpverlening over. De vrouw werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend.

De automobiliste is flink geschrokken. Zij heeft een verklaring afgelegd bij de politie. Ook namen de agenten verklaringen op van getuigen.

De bestelbus raakte fors beschadigd, naast dat de ruit flink gebarsten is, heeft de motorkap ook een paar deuken extra gekregen.

De Rijksstraatweg was gedurende de hulpverlening volledig afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen