Landelijk

Mensen reageren boos op boerenprotesten “Mijn steun zijn ze kwijt”

Na de boerenprotesten van de afgelopen dagen wordt er steeds meer met meer verontwaardiging gereageerd op de boerenprotesten.

“Mijn sympathie zijn ze kwijt” luid een van de reacties. Na de vele branden, blokkades, dreigementen en geweld tegen de politie wordt er met veel afschuw gereageerd. “Dat ze protesteren okay, maar blijf met je poten van hulpverleners af” werd er geroepen nadat er vuurwerk werd gegooid naar hulpverleners op de A50 bij Apeldoorn.

Andere mensen reageren weer “Kansloos dit! Ik ben het eens met de protesten wbt de stikstofuitstoten, maar deze acties slaan helemaal nergens op! Ze krijgen zo alleen maar meer tegenstanders als voorstanders”. Dat gaat over de flinke brand gisterenavond op de A50 bij Apeldoorn.

Ook de politiek en de politie zijn niet te spreken over de acties. “Enige vorm van geweld tegen hulpverleners of politici  is onacceptabel en zal worden gestraft”

Foto: Joshua Prijs

Gerelateerde artikelen