Opmerkelijk

VIDEO | Boer verdacht van poging tot doodslag A37 bedankt politie

De boer die afgelopen woensdag werd aangehouden op verdenking van poging tot doodslag met een trekker op de A37, is weer op vrije voeten. En dat laat hij niet onopgemerkt voorbij gaan. De boer laat via social media weten ‘goed verzorgd’ te zijn door de politie toen hij vast zat. Hij beloonde de politie met een taart.

Goede zorgen

Woensdagnacht en donderdag heeft boer Tim vastgezeten op het politiebureau. Hij bedankt ook de ME’er die zijn tractor meegebracht heeft naar het politiebureau in Emmen. Hij zou eigenlijk afgesleept worden maar de ME’er heeft hem voor de boer meegenomen. De ME’er gaf aan dat hij vroeger loonwerker was. Een man uit de achterhoek met boerenverstand.

In de video laat de boer weten enorm blij te zijn dat het zo is gelopen.

De boer werd beschuldigd van poging tot doodslag, maar deze aanklacht is afgezwakt. De zaak van doodslag en moord is geseponeerd.

 

Gerelateerde artikelen