Gelderland

Steekpartij Burgersveld Apeldoorn is conflict in relationele sfeer

APELDOORN – Het steekincident dat gisterenavond plaats vond aan de Burgersveld in Apeldoorn, is een conflict in relationele sfeer. Dat bevestigd politiewoordvoerder Jop Heinen.

Gisterenavond kwam omstreeks 23:00 uur de melding binnen bij de meldkamer van een steekpartij. Bij de steekpartij raakte een 41-jarige man uit Wageningen gewond aan zijn hoofd. Het slachtoffer werd op de grond naast zijn auto gevonden.

Verdachte

Een 32-jarige Apeldoorner meldde zich later op het politiebureau en werd aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Apeldoorn.

Buurtbewoners

Buurtbewoners hoorden rond 23:00 uur een hoop geschreeuw. Toen zij naar buiten keken zagen zijn de blauwe zwaailichten en toen wisten ze het dat het mis was. Voor de melding kwamen 2 ambulances met spoed ter plaatse, omdat er in eerste instantie werd uit gegaan van meerdere slachtoffers. Uiteindelijk ging het om één slachtoffer welke nog aanspreekbaar was en zelf op de brancard wist te klimmen.

Volgens buurtbewoners ging het om een uit de hand gelopen bemachtiging van een kinderpaspoort. De vader van de dader zou nog verhaal hebben gehaald bij het slachtoffer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen