Gelderland

VIDEO | Bromfietser zwaargewond na botsing met vrachtwagen Anklaarseweg Apeldoorn

APELDOORN – Een bromfietser is vanmorgen vroeg tegen een vrachtwagen gebotst op de Anklaarseweg ter hoogte van de McDonalds in Apeldoorn Noord.

Even voor 06:00 uur ging het mis. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeurden is onbekend, maar het is wel duidelijk dat het hard ging. Het kruispunt dat beveiligd is met verkeerslichten werd direct afgesloten. Het slachtoffer reed op de bromfiets en reed tegen de flank van een vrachtwagen aan.

Traumahelikopter

De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Na een korte behandeling in de ambulance, werd de bromfietser onder begeleiding van de MMT-arts overgebracht naar het ziekenhuis per ambulance.

De vrachtwagenchauffeur is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Dit is een standaardprocedure bij zware ongevallen. Het zegt ook niets over de schuldvraag.

Foto’s & video: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen