Gelderland

Enorme ravage na botsing op Oost Veluweweg Apeldoorn

APELDOORN – Op de Oost Veluweweg ter hoogte van de op en afrit van de A50 zijn dinsdagavond twee personenauto’s hard op elkaar gebotst nadat de bestuurder van de grijze Ford de donker grijze Skoda over het hoofd zag. Niemand hoefde met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 19:00 uur. De bestuurder van de grijze Ford reed vanaf Apeldoorn en wilde de A50 op rijden. Hierbij zag hij de Skoda over het hoofd met een frontale botsing tot gevolg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de inzittenden. Niemand raakte dusdanig gewond dat vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was.

Beide auto’s raakten fors beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen